Novo

Cela se Juga sinoć oprostila od Panonskog mornara, samo ARKANOV SIN , Veljko Ražnatović misli drugačije ! Nije mu ovo trebalo , NAVUKAO JE BES SVIH SRBA NA SEBE! Evo šta je rekao…

Nakon neočekivane smrti velikog Đorđa Balaševića , voljenog od svih , na društvenim mrežama se oglasio i Veljko Ražnatović. Međutim njegovo mišljene se bitno razlikovalo od mišljenja svih ostalih.

 

 

On je zapravo ogorčen što cijela Srbija žali i oplakuje Dedu Đoleta , jer prema njegovom mišljenju on to nije zaslužio.

Veljko je objavio snimak jednog od koncerata pokojnog Balaševića , uz koncizan opis na objavljenom snimku i navod pjevačevog citata koji glasi :

 

 

-Ja inače pevam na svom maternje hrvatskom jeziku ,ali postoji i jedan problem , ja govorim i jednu iskvarenu verziju tog hrvastkog jezika , srpski.- kazao je tada Balašević

Na sve to Veljkov komentar , potaknut žalovanjem za Balaševićem od strane svih Srba je sledeći:
-Srbi , po staroj ukletoj navici , pi*amo sami po sebi.Zato nas ne cene , zato nas uvek i okrivljuju , i zato nas da izvinete j*be ko stigne. Ko ti vređa narod , ne zaslužuje nikakav pomen. Kojeg bi Hrvata podrđali , da ode u Srbiju i da izjavi nešto ovako , kao što je upokojeni Balašević izjavio? A vi se zapitajte , da li ste normalni i koliko faca imate j*bote!