Novo

CELA ESTRADA U ŠOKU! ANA BEKUTA DALA OTKAZ SINU! Pevačica je odlučila da ga smeni i na njegovu poziciju stavila je unuka: Ovo je razlog…

Novosti koje vam donosimo u nastavku dolaze nam sa naše javne scene, a naša tema bit će poznata pjevačica Ana Bekuta, koja je svojom novom odlukom uspjela sve da šokirala. Inače ona je u posljednje vrijeme imala jako težak period,  i to zbog toga jer nas je iznenada napustio Milutin Mrkonjić Mrka, poznati srpski političar. Pjevačica je sa njim bila posljednjih deset godina, a svi smo imali priliku da vidimo koliko je njoj zapravo teško pao ovaj gubitak.

Ana je već dugo u svom poslu, tako da je njoj menadžer bio njen sin Igor Polić, koji je u posljednje vrijeme imao nekoliko ozbiljnih pehova kada je posao u pitanju  pa je pjevačica odlučila da ga otpusti i na njegovom mjestu sada je njen unuk Branko Polić. Dakle Igor je radio posao kao i svaki drugi menadžer, pa je on tako Ani zakazivao nastupe, dogovaramo cijene tezgi i radio je sve ostalo što uz to ide i što se podrazumijeva, ali imao je nekoliko ozbiljnih ispada, što njegova majka nije nikako htjela da toleriše.

Izvor koji je dobro upućen u sve, za medije je rekao kako je između njih dvoje došlo do jednog nesporazuma, jer kako smo već naveli imao je nekoliko ozbiljnih pehova kada je posao u pitanju, pa je zbog toga Ana bila primorana da ga otpusti, a onda je kao njegovu adekvatnu zamjenu našla u svom unuku Branku, sa kojim inače provodi dosta vremena, i koji je upućen u sve njene poslovne obaveze, pa je ona zbog toga pomislila kako će se Branko u svemu tome dobro snaći, a izvor je rekao i ovo: “Igor i Ana su prvo majka i sin pa onda sve ostalo. Možda je i bolje što ga je otpustila da ne bi došlo do žustrije svađe između njih koja bi mogla da im naruši odnose zauvek”. Ostatak teksta pročitajte ovde.