Zanimljivosti

Čekala je momka na aerodromu: Kad se okrenula da vidi, cijeli svijet joj se SRUŠIO u tom trenutku

Stara poslovica kaže “Daleko od očiju daleko od srca” Važi li to uvijek? Ili možda možemo pobijediti udaljenost?

Uvijek je bilo situacija kada su zaljubljeni morali biti razdvojeni neko iz ovog ili onog razloga, pa su slali pisma jedni drugima, slali fotografije… Priznat ćete, danas je to puno jednostavnije zahvaljujući modernism tehnologijama. Komunikacija je daleko brža i efektnija, i audio i video .

Evo jedne priče koja ima veze sa ovom temom, a ljubavna je priča i rijetko se dešava.
Jedna djevojka iz Velike Britanije je imala svoju ljubav, nažalost on je morao otići raditi na drugom kraju svijeta. I onda počinje ljubav na daljinu. Obično se ta veza ohladi, postane nešto kao obaveza ili usput dopisivanje, komunikacija postaje sve rjeđa i rjeđa, a onda se nema šta jedno drugom reći.

Man And Woman In Airport Waiting Area Stock Photo, Picture And ...

Ali ne i kod ovog našeg para. Momak je dolazio svako par mjeseci, njihova veza je bila sve jača i jača, bez sumnji u vjernost onog drugog niti sumnje u budućnost veze.
Nakon nekog vremena, dogovor je pao o sklapanju braka i ovjekovječenju te ljubavi i veze.
Lindsey Graham, djevojka o kojoj pišemo, presretna, ushićena i puna očekivanja otišla je na aerodrom da sačeka svoju ljubav. Momak je trebao sletjeti i ona je bila slobodna sanjati i misliti o danima koje će provesti zajedno.

Na aerodromu joj prilazi nepoznati mladić i započinje razgovor sa njom. Ona ljubazno odgovori i pokušava ga otkačiti . U jednom trenutku počinje na razglasu pjesma za koju su ona i njen momak uvijek govorili da je to njihova pjesma, ona zastaje i sjetno se smješka a onda slijedi glas njenog momka preko razglasa. Uz njihovu pjesmu u pozadini, on je prosi….

Romantika prava, lijepo da danas ima još takvih stvari i momenata, a njih dvoje će to sigurno pričati svojoj djeci.

Gatwick airport drone chaos: Man, 47, and woman, 54, arrested in ...