Home Showbizz Čeka se samo da na nekog krkanski nasrne: Jelena Karleuša se hvali...

Čeka se samo da na nekog krkanski nasrne: Jelena Karleuša se hvali da nosi samo skupo, ali sad su procurile ekskluzivne slike. Uslikali je ovdje kako kupuje obuću, mislila da je niko ne vidi, ovo je ponižavajuće čak i za nju (Foto)

319
0

Jelena Karleuša se već godinama (desetljećima)hvali kako oblači samo onu skupocjenu, dakle brendiranu, odjeću, ali sad su je ipak sveznajući i uvijek hitri paparazzi snimili u pomalo neuobičajenom ambijentu.

Paparazzo je prije par dana uslikao Jelenu u središtu Beograda, gdje je na rasprodaji kupovala sebi neke stvarčice, a cipele za 1 000 dinara bile su jedna od najznačajnijih stavki. Nije imala ruž taj dan, bila je obučena u široku radnu odoru i pokušala je proći nezapaženo, ali – šipak. Sa strpljenjem je čekala u redu, a s njom je bio i njezin prijatelj i vjerni menadžer Zoran Birtašević.

Inače, treba podsjetiti da je Jelena Karleuša nedavno napala fotoreportera Kurira koji ju je snimio kad je otišla na majčin grob. Tada je došla k njemu kad je primijetila da je slika te mu počela prijetiti i psovati, a u jednom trenutku uzela je kameru s namjerom da je razbije, dok je sve to činio mirno, pa je video izazvao uzbuđenje javnosti.

Mnogi su tražili da se protiv Jelene Karleuše podnese kaznena prijava i da se ona mora zatvoriti u zatvoru kao i Mikija Đuričić koji se agresivno ponašao u programu protiv kamera i tom prilikom udario dvije žene.

Ali, to još nije izašlo na vidjelo, a Jelena i dalje slobodno putuje, smiješi se, slika i objavljuje fotografije i klipove s odmora u Turskoj na društvenim mrežama. Mislite li da bi Jelena trebala biti kažnjena za napad na fotoreportera?

Izvor: Zanimljivosti Balkan