Novo

CECINU VILU U LJUTICE BOGDANA SVI ZNAJU, A IMA I OVE DVE NEKRETNINE: VELIKA KUĆA sa video nadzorom, druga… (FOTO)

U nastavku pišemo o poznatoj folk pevačici Svetlani Ceci Ražnatović kooja je rođena je u mestu Žitorađa u blizini Prokuplja, gde je i odrasla sa svojom sestrom Lidijom i roditeljima, ocem Slobodanom i majkom Mirom. Tako je ekipa portala Kurir 2021 godine obišla je pevačicino rodno mesto , gde su razgovarlali sa njenim komšijama i ljudima sa kojim je odrasla.

U samom centru ove varoši nalazi se velika kuća sa ogradom, dodatnom osigurana video nadzorom, za koju su nam meštani rekli da pripada porodici Veličković ali da tu živi samo Slobodan dok je Mirjana uglavnom u drugoj kući, gde radi iako je učiteljica u penziji. “Viđam Cecinog sina Veljka, on je često ovde, spava kod dede. Uglavnom dolazi sam, dovede psa, pa ga čujem usred noći kada laje. Otac joj živi ovde pored mene, a majka je dole, ima još jednu kuću. Ona tamo drži stoku, ima obaveze. Ranije smo mi išli jedni kod drugih na kafu, a sada već ne. Mirjana uvek ima posla, ona žena sprema zimnice i za sebe i za Cecu, Veljka, Lidiju “, ispričala jnam je tada Dragica prva komšinica Veličkovića.

Krenuli su prema kući u kojoj boravi Cecina majka, a nalazi se u blizini pijace odmah pored pruge, a na prvi pogled ne bi niko pomislio da ona pripada Ražnatovićima. Ta je kuća ograđena sa visokim zidom i metalnom kapijom jedna strana fasade je završena a primetno je da se dvorište ne održava uredno. U blizini se nalazi prodavnica za decu a čiji nam je vlasnik potvrdio da to jeste kuća u kojoj boravi Mira Veličković. Ostatak čitajte ovde