Klan Ražnatovića je već nekoliko decenija u žiži javnosti, naročito zbog bračnog para Svetlana Ceca Ražnatović i Željko Ražnatović Arkan, ali su njihove uloge čini se sada preuzeli njihovi potomci.

Anastasija uspješno gradi svoju karijeru kao pjevaljka, naravno zahvaljujući svojoj majci i pozadini koju ima (porodica), zbog čega se i ona veoma često provlači kroz medije, a tu je i njen brat Veljko koji je naročito postao zanimljiv javnosti kada se oženio svojom djevojkom Bogdanom sa kojom će vrlo brzo dobiti svoje prvo dijete, zbog čega se naravno cijela familija maksimalno trudi da sve bude pod konac.

Ceca uporno iz dana u dan diže svoj ego sve i više, kako svojim izjavama, tako i svojim postupcima, a svoje komplekse liječi tako što je na sebe preuzela uređenje dječije sobe za svog prvog unuka, koji će živjeti lordovski. Mali princ inače već ima svoje ime, i zvat će se, po svom dedi, Željko.

Ali, Ceca nije uredila samo dječiju sobu u svojoj vili, ne. Otišla je korak dalje te je riješila renovirati i sobu u bolnici u kojoj Bogdana leži i čeka bebu. Bolnica “Narodni Front” je klinika na kojoj će se Bogdana poroditi. Radi se o privatnoj klinici, jednoj od skupljih, ali kao što je ona već ranije rekla, nema ona namjeru da se porađa kao ostale seljanke. U međuvremenu je ona uveliko u devetom mjesecu trudnoće, pa se porod očekuje vrlo brzo.

Jedan podatak koji malo ko zna je da se upravo u toj istoj prostoriji porodila, i to oba puta, upravo Ceca kada su rođeni i Veljko i Anastasija. Soba je naravno poprilično zastarila, zbog čega je ponosna baka riješila da je sredi i tako dočeka rođenje svog unuka sa stilom.

U ovom tekstu vam donosimo ekskluzivne fotografije iz Bogdanine sobe.

Preporučujemo
Objavljuje BestBuy ShopSrijeda, 20. svibnja 2020.