Svetlana Ceca Ražnatović uskoro pokreće svoj vlastiti biznis. Malo će pritome da zapostavi muziku, a ovu odluku je donijela prije otprilike mjesec dana, kada je shvatila da je mnogi pitaju koji karmin koristi. 

Ona će tako pokrenuti sada nešto sasvim novo. Naime, Ceca uskoro ide u kozmetičare, te će se, kako je rekla, pozabaviti jednom kozmetičkom kompanijom. Ona će uz pomoć nekih svojih saradnika vrlo brzo pokrenuti vlastitu liniju karmina, a muzika će zasad biti u drugom planu.

5841402-cecaex-ff

Poznata srpska ikona i pjevačica s ogromnom karijerom Svetlana Ceca Ražnatović godinama nije viđena u javnosti s jačom polovinom, a svi su mislili da je podigla ruke od muškaraca, ali očito to nije baš slučaj. Jer, iako se spekulira da Ceca zasigurno ima nekoga koga vješto skriva, mediji nikada nisu slikali novim izabranikom. Ili se stara koka vješto skriva, ili ona u svom životu zapravo nema nikoga, šta mislite o tome?

Zbog toga je srpski portal u emisiji “Alo Analysis” ugostio numerologinju Gordanu Gočo Dragišić kako bi izračunao Cecinin brojčani kod, i došao je do nekih informacija, te otkrio koje brojeve je predvidjela u nadolazećem razdoblju, da li će konačno upoznati osobu s kojom će provesti ostatak svog života i kada će stajati na “ludom kamenu”.

Pogledajte u videozapisu kako je sve izgledalo:

Inače, Svetlana Ražnatović godinama već živi poput pravih svjetskih zvijezda, a uskoro će se u svom domu baškariti i umakati svoje mlohave guzove u najsavremenijem spa-centru, koji će biti urađen po najvišim svjetskim standardima. Popularna Ceca odlučila je da će zbog toga investirati ogroman novac, u doradu svoje već ionako jako skupocjene vile u kojoj živi sa svojom djecom.

cecaigg

Izvor: Dobar Dan

Preporučujemo
Loading..