Ceca Ražnatović jedna je od najpopularnijih žena na domaćoj estradi. Desetljećima je jedna od najvećih zvijezda u estradi, a njezina uspješna karijera donijela joj je mnogo toga u životu.

Naime, poznato je da je njezin život bio prepun kontroverzi i ona se pronalazila u određenim situacijama koje, na primjer, nisu za pozitivnog komentara, ali je svima jasno da veliki broj ljudi voli njezinu glazbu.

Iako Ceca vrlo malo izlaže svoj privatni život javnosti, sada je na svadbi snimljena popularna pjevaljka – kako igra kolo. To je pokazalo da je ona prava ovca seljančica koja još uvijek osjeća tradiciju i to neće izaći iz nje ma koliko god ona dugo živjela u gradu.

Inače, pjevačica je pokazala opasan plesni skil, a s obzirom na godine starosti i godine u glazbi, to uopće ne bi trebalo biti iznenađenje.

Svetlana je živjela kod kuće dok se nije preselila u Švicarsku 1991., u dobi od 18 godina. Prilikom nastupa za Srpsku volontersku stražu (SDG), paravojna postrojba poznata kao Arkanovi tigrovi, u Erdutu 11. oktobra 1993. godine za vrijeme Domovinskog rata, susrela se sa svojim budućim mužem Željkom Arkanom Ražnatovićem, zapovjednikom i profesionalnim vojnikom, preko pop pjevača Olivera Mandića.

Kada je formirana Srpska stranka jedinstva (SSJ), Arkan ju je zamolio da nastupi. U to vrijeme bio je oženjen, a razvod koji je završio, brak je završio dva mjeseca prije njihova vjenčanja. Arkan je 7. januara 1995. predložio Ceci vjenčanje, zaručio je i oženio mjesec dana kasnije, 19. februara. Cecini roditelji su u početku bili protiv braka. Njihovo vjenčanje emitirano je na televiziji, objavljeno u novinama, a srpski mediji ga opisuju kao “srpsku bajku”. Imali su dvoje djece, sina Veljka 1996. godine i Anastaziju, kćerku koja je rođena 1998. godine.

Izvor: Balkanlifetoday.info