Showbizz

Ceca poludila: “Nisu ovo 2 Srbije, ne dirajte mi Vučića, NE DIRAJTE MI SVETINJU!” Najveća Srpska majka lupila šakom od stol!

U zadnja 2 mjeseca Aleksandar VUčić bio je više od zaposlenog predsjednika. Nema mjesta bez njega, od Bruxellesa i Pariza, pa sve do sremskih polja gdje sije pšenicu sa seljacima, pa sve do gradilišta velike brze pruge Niš-Beograd.

Ali, ono s čim ima definitivno najviše problema jest stalni problem sa Kosovom i Metohijom, gdje nikako ne može naći zajedničku riječ s njihovim predstavnicima.

Sjećamo se samo kaosa kakav je bio prije mjesec dana kada je imao vrlo velike nerede na Kosovu, a istodobno su se veliki prosvjedi u samom središtu Beograda poklopili. Podsjećamo da su u to vrijeme neke ljevičarske struje organizirale prosvjede protiv same vlade, pa čak pogodile skupštinu, pa je policija morala reagirati. Tokom tih 5 dana prosvjeda ranjen je ogroman broj civila, kao i sama policija.

Mnogo slavnih ljudi tada je stajalo uz Aleksandra Vučića i pružilo mu ogromnu potporu, kako javno, tako i privatno. Ne znamo jeste li već bili upoznati, ali jedan od njegovih većih obožavalaca je poznata srpska pjevačica Svetlana Ceca Ražnatović, koja se potom oglasila na Instagramu i pružila mu ogromnu podršku u tom njegovom radu.

“Nemamo 2 Srbije, pogledajte da se u borbi protiv koronavirusa. Pendrekom na kamen, kamenom na pendrek. Molim vas dođite k sebi i sačuvajte jedino vrijedno što imamo. Naše živote.”

Potom je aludirala na pojedince iz policije koje je javno pozvala da ne udaraju djecu koja su nevino sjedila na klupi i pila pivo iz limenke. Podsjetila je da svi moramo podržati predsjednika da se što prije izvuče iz ove krize. Potpisala je post s “Živela Srbija”.