Svetlana Ceca Ražnatović je svakako jedna od najpoznatijih pjevaljki sa ovih prostora, a uzor je mnogim mladim djevojkama, posebno u Srbiji.

Njezine pjesme pjevaju se potajno u Hrvatskoj, iako joj je zabranjeno nastupati, ali i u BiH i širom Srbije i Crne Gore. Vole je i Bošnjaci, kao i Hrvati koji su zagriženi do kosti.

Više desetina velikih hitova snimila je Ceca tokom svoje uspješne karijere, prodali su se u milionima primjeraka, na njezinim je koncertima karta više uvijek tražena, pa je normalno da su došle ogromne plate. Ako dodamo da je bivša supruga ratnog zločinca i profitera Arkana, možemo reći da su med i mlijeko njezin život, barem kad je riječ o finansijama.

Većinom je uložila novac koji je Ceca zaradila, vrlo pametnu stvar koju je učinila u životu, osim velike vile koju posjeduje na Dedinju, elitnom naselju u Beogradu, Ceca ima veliku vilu na Cipru uz more, ali je investirala u nekretnine i u rodno selo Žitorađa.

Bila je u posjeti rodnom selu, sve je snimala kamerom, dijelila je na društvenim mrežama, a njezini su navijači to oduševljeno prihvatili. Ceca je oduvijek bila ponosna na svoje porijeklo i selo iz kojega dolazi, koristeći priliku pokazati ljepotu svoje domovine.

Izvor: Balkanlifetoday.info