U posljednje vrijeme svjedoci smo smiješnih fotografija i smiješne prepiske koje se mogu pronaći na gotovo svim društvenim mrežama.

Oni uglavnom imaju dobar odaziv publike, ali čudesno je do koliko ponekad ljudska glupost ide. I što je najgore, onaj koji je “prevario” drugu stranu, napravi lijepu snimku te prepiske i objavi je na Facebooku i Instagramu, i na taj se način lijepo proslavi, a taj post postaje viralan, baš kao i onaj koji vam prenosimo u nastavku našeg članka.

Sve započinje s pitanjem njene mame “Gdje si???”, pa kćerka odgovara da majci zastane dah. Eh, baš tako jedan čat pametne mama i malo neiskusne i smiješne kćeri, danas imamo za vas.

BONUS VIC:

Uhapsili policajci jednog čovjeka. – Ime, prezime, adresa? – Sandokan Jovanović, Sarajevska 3, stan 10. Pošalju policajci jednog, čisto da provjeri. Vraća se on i kaže: Ne živi tamo takav čovjek, sad ja bio.Ovi udri, udri, udri, slomili ga živog, zbog ove silne lafine. Ime, prezime, adresa? Sandokan Jovanović, Sarajevska 3, stan 10.

Oni opet udri, udri, udri po njemu, pucaju pendreci po njemu. Ime, prezime, adresa? Sandokan Jovanović, Sarajevska 3, stan 10. Odluče policajci da opet pošalju jednog tamo da provjeri, možda se ovaj prvi zeznuo, i možda je fakat pogriješio. Vraća se taj policajac i kaže: Ne živi tamo takav čovjek.

Opet oni po njemu, udri, udri, udri, i treći put krv on propiša od batina. Ujutru puste Cigu. Cigo sav slomljen, jedva se dovuče do kuće, kad ga tamo dočeka komšija: Sandokane, sinoć te dva puta tražila policija, ja sam im reko da ne živiš ovdje, hoćeš da platiš pivo??

Izvor: Novadanas

Preporučujemo