Novo

ČARLS UDARIO ŽESTOKO! Na meti ponovo deca princa Harija, ne može sinu da oprosti JEDNU STVAR!

I ovog dana ćemo da se bavimo sa temom koja je poslednjih nekoliko dana glavna tema i broj jedan u cijelom svijetu, a riječ je o smrti kraljice Elizabete II, nakon čega su se pokrenule brojne teme koje se odnose na kraljevsku porodicu, a posebno se pisalo o princu Hariju i Megan, koji su prije dvije godine se odrekli svojih kraljevskih dužnosti, i iz Velike Britanije se odselili u Ameriku.

Time, oni su mnogo povrijedili ostale članove porodice, a odnosi između njih od tada su narušeni, tako da svima je bilo jako iznenađujuće kada su se oni pojavili na sahrani kraljice koja je preminula. Naime, novoproglašeni kralj Čarls III, koji je inače otac princa Harija odlučio je da ga udari tamo gdje ga najviše boli, a to su svakako njegova djeca, Arči i Lilibet. Naime, on je njima prvo oduzeo titule Njihovog visočanstva, a sada navodno on planira da im oduzme i titule princa i princeze.

Navodno, na ovaj korak se kralj odlučio jer do kraja godine bi trebalo da izađu memoari princa Harija, u kojem je on otkrio dosta toga o kraljevskoj porodici, a pričao je i o njegovom odnosu sa ocem nakon smrti njegove majke Dajane, ali kako prenose tamošnji mediji, njega je najviše zaboljelo to što je princ žestoko napao svoju maćehu Kamilu, pa je izvor koji je upućen u sve za medije rekao sljedeće: “Čarlsova odluka zavisi od toga kakva će situacija biti sa knjigom, ali i sa Netfliksovom serijom u kojoj je Hari takođe otkrio dosta toga o svom životu”, rekao je on. ostatak teksta pročitajte ovde.