Novo

ČARLS SNIMLJEN KAKO JE NAJSTRAŠNIJE PONIZIO DAJANU! Pitali ga DA LI JE VOLI, a odgovor je TIHA JEZA: Njoj se ceo svet SRUŠIO!

U nastavku dnašanjeg članka dotaći ćemo se teme koja je potresla javnost nedavno , a reč je o smrti Kraljice Elizabete , a koja je šokirala javnost . Naime , nakon njene smrti njen tron je preuzo njen sin Čarls , a koji je u subotu preuzeo dužnost , a njegovo ustoličenje probudilo je duhove prošlosti , te bi se moglo reći i priče iz njegovog života. Samim tim , na tapeti je se našla i princeza Dajana , a koja je njegova supruga od koje je se razveo pre nego je poginhula. Naime, na Tiktoku je nedavno isploivao snimak Čarlsa i Dajane iz perioda njihove verzije.

Dakle , ovaj snimak je tek prošle godine ugledao svetlo dana , a datira iz 1981 godine , pa samim tim bolje nego išta objašnjava napeti odnos koji je vlado između Dajane i Čarsa. Naime , ovo je jedini trenutak na kojem je se moglo vidjeti nezadovoljstvo koje je vladalo u princezi , a koje se ona nije ni trudila da prekrije.

Naime, mladom paru postavili su pitanje “Da li volite jedno drugo”, i dok je Lejdi Di odgovorila “naravno”, Čarl je odlučio da da sasvim drugačiji odgovor. “Šta god ljubav značila”, prokomentarisao je, nakon čega se niz neprijatnih emocija oslikao na licu ove tada tek 19-godišnjakinje. Inače , video koji je se pojavio je montiran i anmešten tako da se ne vidi i ne čuje šta je to Čarls prokomentarisao.. Ostatak teksta pročitajte ovde. 

@royal.tc

♬ sonido original – val