BUM VIJEST! EVO Ko Je DJEVOJKA Marije Šerifović! ONA Je Jedna Od NAJLJEPŠIH ŽENA U SRBIJI, Evo Za KOGA JE ONA UDATA!(FOTO) – Pozitiv Media
Showbizz

BUM VIJEST! EVO Ko Je DJEVOJKA Marije Šerifović! ONA Je Jedna Od NAJLJEPŠIH ŽENA U SRBIJI, Evo Za KOGA JE ONA UDATA!(FOTO)

Nakon duže pauze napokon je krenulo snimanje emisija muzičkog takmičenja “Zvezde Granda”. Vjerujemo da nema osobe u regiji koja ne zna šta je ovo takmičenje, ali ono što je sigurno jeste da nam je svima falilo.


Jedna od najdražih sudija i članova žirija jeste najpoznatija pop pjevačica Marija Šerifović.
Ono što je poznato jeste da je javnost uvijek interesovao njen privatni život i njena ljubavna veza, kao i seksualna orijentacija koja nikada do kraja nije razjašnjena.

Svi znamo da je Marija u prošlosti imala i veze sa muškarcima, a neko vrijeme se čak i pričalo da je Marija u vezi sa Džejlom Ramović, ali onda je to sve palo u vodu jer Džejla ima momka.
Jedno vrijeme je bila aktuelna i priča da je u vezi sa ženom poznatog političara koji je gej, ali je i to brzo utihnulo.

Naime, nedavno je Marija na svom instagram profilu izbacila jednu fotografiju kako tokom vožnje drži jednu žensku ruku, a svi se pitmo čija je to ruka?
Ostajemo i dalje u neizvjenosti.