Slika pjevačice Lepe Lukić u seksi trikou “krasila” je naslovnicu poznatog časopisa “Plejboj” 1979. godine, a pjevačica je tada prikazana kao “ikona sedamdesetih”.

Neki (vjerovali ili ne) vjerovali su u to, videći njenu sliku na društvenim mrežama, ali većina ih je ipak na vrijeme shvatila da je to bila prvo aprilska šala.
Ovom prilikom je i sama Lepa Lukić, koja se odmah počela smijati, dala izjavu rekavši da je vidjela montažu i da joj se sve sviđa.

“Vidjela sam tu sliku. Ma znate, to je obična foto montaža, pokazali su mi to već. Odlična je zaista, veoma profesionalno. Ja se nikada tako nisam slikala, neobičan osjećaj! Napravili su moju glavu na nečije tijelo, ali ta neka osoba ima zaista odlično tijelo.” rekla je Lepa i potom dodala:

Dopada mi se baš jako kako je to na kraju ispalo. To je ipak za 1. april, ali mnogo lijepo izgledam na slici.” uz osmijeh na licu obrazložila je srpska diva.

Ovako je izgledala čuvena naslovnica za ovaj popularni američki magazin, a moramo reći da je Lepa, iako se radi o montaži, ispala kao prava s*ks boginja.

Naravno, mnogim djevojkama (naročito mlađim) danas je svakako glavni cilj i velika želja slikati se i završiti na naslovnoj stranici nekog veoma popularnog i dobro čitanog magazina, bez obzira sa ili bez odjeće. Jer ipak, zarada je i više nego odlična, a novac je na kraju krajeva najbitniji danas za preživaljvanje.

Šta vi kažete na ovo? Malo smo se našalili, ali ništa ovdje naravno nije zlonamjerno.

Izvor: Balkanlifetoday.info

Preporučujemo
Loading..