Bugarski naučnik otkrio najmoćniji prirodni lijek star 1.000 godina: 4 kašike dnevno i ONO se samo povlači(RECEPT) – Pozitiv Media
Zdravlje

Bugarski naučnik otkrio najmoćniji prirodni lijek star 1.000 godina: 4 kašike dnevno i ONO se samo povlači(RECEPT)

Mi smo samo za vas danas pripremili jednu veoma korisnu i jako zanimljivu temu, koja se tiče našeg zdravlja, a to je tema koja zanima trenutno svakog čovjeka na planeti.

Mi za vas danas imamo jedan odličan recept poznatog Bugarskog stručnjaka. Radi se o napitku koji ima moć da očisti vaše krvne sudove, poboljša rad bubrega, očaja vaše srce i pobošlja rada ovog mišića te arterija. Sastojci za ovaj specijalni napitak nisu uopšte skupi, a ovaj neobični miks je djelotvoran 100%.

Za ovaj napitak vam treba:

  • 15 kom. limuna
  • 12 glavica bijelog luka
  • 1 kg meda
  • 400 gr proklijale pšenice
  • 400 gr svježih oraha

Proklijaju pšenicu je potrebno nasuti u 1 litar vode i onda ostaviti da odstoji preko noći u jednoj staklenoj posudi. Sutradan ujutro treba cijeli taj sadržaj procijediti kroz jednu najobičniju čistu gazu.

 

Stavite potom tu proklijaju pšenicu u drugu posudu i ostavite još 12 sati da odstoji, odnosno dok iz nje ne izađu klice dužine do 2 milimetra. Nakon toga sameljite tu pšenicu skupa sa bijelim lukom i orasima i onda uzmite 5 limunova i sameljite ih skupa sa korom i dodajte u ovu smjesu. Ostatak limunova iscijedite i onda taj dobiveni sok dodajte u smjesu.

Kada ste to sve dodali i smiješali, dodajte med i onda opet sve lijepo promiješajte. Spakujte napitak u neku staklenu teglu i ostavite da stoji 3 dana na nekom tamnom mjestu. Konzumirajte 30 minuta prije svakog obroka i prije spavanja po jedna kašika. Ovaj lijek, ukoliko dovoljno ojačate svoj imunitet, može da vam pomognete da eliminišete čak i tu – mor, a kojem smo pričali u prethodnom tekstu.