Savjeti

BRZO ZAPIŠITE RECEPT, OVAJ NAPITAK RAZBIJA CELULIT: Kao Rukom Odnesen, REZULTATI ĆE VAS ODUŠEVITI!

Ako postoji jedan problem koji imaju skoro sve žene diljem svijeta, onda je to definitivno celulit, koji im nekako najviše smeta kada dođu ljeta i topla vremena, kada je vrijeme za odlazak na plaže i bazene i kada je vrijeme da se obuku u kupaći kostim, a za mnoge žene i djevojke to je propuštena prilika je, upravo zbog celulita koji se nakupio.

Eksperti tvrde da je unos dovoljne količine tekućine ključan u borbi protiv celulita, a s tim nećete imati problema kad počnete praviti i konzumirati sok napravljen od sastojaka koji imaju moć započeti razgradnju masnih naslaga, pa koža više neće izgledati poput narandžine kore.

Najprije, ovaj se napitak vrlo lako priprema, a rezultati su vidljivi vrlo brzo. Ovaj napitak prvenstveno potpomaže čišćenju tijela iznutra, a ono što ćete brzo uočiti jesu pozitivne promjene na vašoj koži, odnosno nakon detoksa vaša će koža biti puno blistavija i zategnutija i čistija, s daleko manje masnih naslaga. Glavni sastojak ovog magičnog napitka je prvenstveno celer, a izvrstan je jer je bogat vlaknima, mineralima, zatim magnezijem, a ima puno fosfora i vitamina K, B i C. Zahvaljujući svim tim svojim pozitivnim svojstvima ovih vitamina i minerala na tijelo i kože, vrlo brzo ćete biti spremni uskočiti u svoje omiljene gaćice.

Sastojci za pripremu ovog napitka su sljedeći:

  • 3 stabljike celera
  • 200 mililitara vode

Priprema: Piće se može napraviti u sokovniku ili u blenderu. Preporučuje se ipak sokovnik, ali također će se moći napraviti i pomoću blendera. Preporučuje se konzumirati svako jutro na prazan želudac.