Novo

BRZA REAKCIJA MUŽA: Nakon što je njegovu ženu UJELA zmija, uradio ono što se NIKO ne bi setio – LEKARI ostali u ŠOKU!

Da je ljeto već zvanično i počelo, i da su mnogi već odavno počeli da uživaju u lijepom vremenu na nekim morskim destinacijama, pokazuju nam i brojne fotografije koje imamo priliku da vidimo na društvenim mrežama. Kada je riječ o prirodi, i ona se već odavno probudila, pa tako imamo priliku da vidimo razne životinje, iako neke od njih i nisu baš poželjne, a vjerujemo da će se većina vas složiti da su to zmije koje se javljaju kada je toplo vrijeme, pa kako kod nas tako isto i kod nas.

Pojava zmija nikako nije podrazumjevala da imate priliku da ih vidite negdje u gradu, ili na mjestima koja su mnogo naseljena, i gdje je saobraćaj gust, i to je tako i bile do prije nekoliko godina, ali zmije su se previše opustile, pa smo tako imali priliku da čujemo kako su se one ušunjale nekome ispod kreveta, kako su uslikane u haustoru neke zgrade, i tome slično, pa s obzirom na to svi mi treba da budemo na velikom oprezu, jer nikada ne možemo da znamo odakle će se one pojaviti.

Kako ste i sami po naslovu mogli da zaključite, naša današnja tema odnosi se na to da se u Indiji desila jedna nevjerovatna situacija, kada je jednu ženu u njenoj kući ujela zmija, koja je bila otrovnica, i koju je njen muž nekako uspio da uhvati, ubacio je u bocu, a onda je tako sa sve zmijom u boci svoju suprugu odveo u bolnicu. Kako pišu strani mediji, žena je zadržana na liječenju u oblasti Afzal Nagar. Doktori su upitali njenog muža zbog čega je ponio i zmiju, a on im je dao logičan odgovor koji je glasio: “Šta ako me pitate koja je zmija ujela moju ženu? Doneo sam zmiju da biste se sami uverili”, rekao im je on. Ostatak teksta pročitajte ovde.