Svi vi koji obožavate Internet i čitate vijesti sa raznih portala, posebno će vas nasmijati ovaj današnji članak, i jednu veoma smiješnu priču. Šta mislite kako prođu ljubavnici, švaleri, kada se sazna za njihovu preljubu? Ima onih, koji nikada ne budu otkriveni, ali ima i onih slučajeva kada se neko od dvoje partnera jednostavno previše opusti, ne pazi, i onda se sve sazna i čitav život mu se u sekundi sruši.

Imamo doista zanimljivu priču o ljubavnom paru koji je upao u vrlo nasilno vođenje ljubavi, ali na kraju je ta sasvim normalna veza izrasla u nešto sasvim novo i brzo je priča završila na društvenim mrežama, jer je čovjek doslovno zaglavio u svom partneru. Vjerovatno ste čuli priče, kako se ženski spolni organ od šoka može zgrčiti i na taj način zadržati čovjeka u sebi.

Zbog ove vrlo banalne situacije, njih dvoje su bili prisiljeni nazvati hitnu pomoć u trenutku kad su shvatili da jse ne mogu “rastaviti”, a mi sigurno vjerujemo da su se teška srca odlučila na tu opciju jer niko ne želi biti izložen na ovaj način tražeći prvu pomoć, ulazak u kliniku, gol, zalijepljen jedan za drugog i naravno uvijek postoji znatiželjni lik koji se navikne na priliku i sve to snima na svom telefonu, a onda se cijeli klip pojavljuje vrlo brzo na Internetu, a odatle, brzinom svjetlosti, i na društvenim mrežama.

Krenule su naravno odmah i šale da mu je supruga stavila ljepilo na njegov prezervativ, ali istina je na kraju ta, da je pomenutu ženu snašao takozvani “vaginizam”, a o njemu smo već često pisali riječi ranije. To je zapravo, medicinski definisasno, trenutno stanje šoka kod žene, a može uzrokovati ovakve probleme.

Izvor: Žena Portal