Svi vi koji obožavate Internet i čitate vijesti sa raznih portala, posebno će vas nasmijati ovaj današnji članak, i jednu veoma smiješnu priču. Šta mislite kako prođu ljubavnici, švaleri, kada se sazna za njihovu preljubu?

Ima onih, koji nikada ne budu otkriveni, ali ima i onih slučajeva kada se neko od dvoje partnera jednostavno previše opusti, ne pazi, i onda se sve sazna i čitav život mu se u sekundi sruši.

Imamo doista zanimljivu priču o ljubavnom paru koji je upao u vrlo nasilno vođenje ljubavi, ali na kraju je ta sasvim normalna veza izrasla u nešto sasvim novo i brzo je priča završila na društvenim mrežama, jer je čovjek doslovno zaglavio u svom partneru. Vjerovatno ste čuli priče, kako se ženski spolni organ od šoka može zgrčiti i na taj način zadržati čovjeka u sebi.

Zbog ove vrlo banalne situacije, njih dvoje su bili prisiljeni nazvati hitnu pomoć u trenutku kad su shvatili da se ne mogu “rastaviti”. Mi sigurno vjerujemo da su se oni teška srca odlučila na tu opciju, jer niko ne želi biti ipak izložen na ovaj način, i sam taj ulazak u kliniku, gol, zalijepljen jedan za drugog. Da ne govorimo da uvijek postoji znatiželjni lik koji se navikne na priliku i sve to snima na svom telefonu, a onda se cijeli klip pojavljuje vrlo brzo na Internetu, a odatle, brzinom svjetlosti, i na društvenim mrežama.

Krenule su naravno odmah i šale da mu je supruga stavila ljepilo na njegov prezervativ, ali istina je na kraju ta, da je pomenutu ženu snašao takozvani “vaginizam”, a o njemu smo već često pisali riječi ranije. To je zapravo, medicinski definisasno, trenutno stanje šoka kod žene, a može uzrokovati ovakve probleme.

Preporučujemo
Loading..