Showbizz

BRUKA I SRAMOTA! Naš poznati folk pjevač POKRAO PUMPU! Kamere ga snimile, ON PROMIJENIO LIČNI OPIS(VIDEO)

Eto, ako pogledamo ovaj današnji naslov, zaključujemo da je bukvalno sve moguće u današnji vakat. 

Donekle je u redu kada vidimo da ovako nešto uradi neko ko je teška sirotinja i ko jednostavno nema drugi način da prehrani sebe i svoju porodicu, ali ako to uradi neko ko je tokom života zaradio stotine hiljada eura, šta onda da kažemo? To onda uopšte nema smisla, zar ne? Gdje je ovdje logika, recite nam vi? U pitanju je jedan pjevač koji inače dolazi iz BiH, konkretnije iz Bihaća, a radi se o Seji Kalaču.

Sigurnosna kamera na pultu je uhvatila kako je jedan gospodin kupovao nešto, a iza njega je u redu bio upravo Sejo Kalač, Čovjek je pomislio da je negdje izgubio svoj mobitel, ali tu je zapravo svoje prste u igri imao Sejo. On je svojim novčanikom pokrio čovjekom mobitel, završio sa svojom kupovinom, stavio svoje sunčanice i ladno pokupio tuđi telefon i ponio sa sobom i onda izašao sa benzinske pumpe kao da se apsolutno ništa nije dogodilo.

Nakon svega toga, on je otišao i skratio sebi kosu. I dan danas on nastupa, i kada ga god pitaju za ovu spornu situaciju, on se očekivano pravi lud i govori kako ne zna o čemu se govori. Brani se sa činjenicom da to na snimku zapravo nije on, već neka druga osoba koja samo strašno liči na njega. Sejo Kalač se inače proslovio prije nekih 15 godina kada je objavio pjesmu “Ala, ala” koja mu je nakon toga donijela ogromnu slavu.

Koje je vaše mišljenje o ovome? Da li vjerujete da ovo nije Sejo? Ali, čak i da nije – koliko mizerno ljudsko biće moraš biti da nekome ukradeš ovako mobitel? I to očito veoma stručno i ispraksano. Radi li se ovdje o kleptomaniji, ili o nečemu drugom? Kako god, veoma ružan potez.