Novo

BRUKA I ŠOK! NIJE SVETICA KAO NA INSTAGRAMU, MILENA VARALA POKOJNOG OLIVERA DOK JE BIO ŽIV, RASTURILA I IGOROV BRAK! EVO I SOČNIH DETALJA…

U nastavku današnjeg članka ponovo se dotičemo jedne jako aktuelne teme , a o kojoj se piše poslednjih dana . Bukvalno je preko noći vest o vezi Milene Ivanović Pavlović i Igora Jurića . To ne bi bilo toliko čudno da se ova veza nije uspela održavati dve godi ne bez da se išta o tome zna , te se vešto prikrivala od očiju javnosti. Podsećanja radi , Milena , poznata profesorka , u centru pažnje bila je 2019.godine , kada je njen suprug Oliver likvidiran dok je ulazio u svoju političku partiju u Kosovskoj Mitrovici.

Veza je obelodanjena pre par dana , kada je ona objavila fotografiju an Instagramu ,sa kratkim opisom-ljubav. Naime , ona je poslednjih godinu dana bila poprilično aktivna na društvenim mrežama , pa je samim tim njeno dobro raspoloženje bilo vidljivo ,pa su joj i sami ljjudi koje je prate često pisali da li postoji razlog za osmeh , a ona je se samo tada smeškala. Kako smo uspeli da saznamo , jasno je i zbog čega je se ta veza krila , a reč je o tome da je Igor u trenutku kada je stupio u vezu sa njom bio u braku , pa je logično zaključuti da je bila u odnosu sa oženjenim muškarcem.

Ovakav njen postupak je izazvao buru komentara negativnog karaktera , ppa su odma krenula nagađanja da je varala i svog supruga Olivera. Kako prenose mediji , oni zajedno žive u stanu u Novom Sadu poslednjih godinu dana. Vi nam svakako vaša mišljenja pišite u komentare.