Novo

BROJE SE M*TVI! Autobus se isprevrtao, 27 mrtvih, dvadesetoro povređenih! SVI SE PITAJU SAMO JEDNO… OVO JE VELIKA MISTERIJA!

Ovu radnu sedmicu ćemo da započnemo sa vijestima koje nam dolaze iz crne hronike, a bez koje ne može da prođe niti jedan dan, jer previše je tragedija koje se dešavaju kako u našem regionu, tako i u ostatku svijeta. Poslednjih dana najaktuelnija tema jeste msrt kraljice Elizabete II, koja je preminula 8.septembra i koja je imala 96.godina, a sada je novi kralj njen najstariji sin Čarls III, ali da se mi vratimo na našu temu. Priča koju vam danas donosimo nam dolazi iz svijeta, tačnije iz Kine, gdje se desila jedna velika tragedija.

Naime, radi se o tome da je najmanje 27 ljudi izgubilo svoje živote, dok je oko 20 njih povrijeđeno nakon što se prevrnuo autobus na jugozapadu Kine. Kako prenose tamošnji mediji, u autobusu je bilo tačno 47 putnika, a onima koji su povrijeđeni je odmah ukazana ljekarska pomoć. Ova strašna nesreća se desila u prefekturi Kiannan, a to je inače jedan siromašan, udaljeni i planinski dio Guizhoua, gdje živi nekoliko etničkih manjina.

Na društvenim mrežama su se pojavile dvije objave koje se odnose na nesreću koja se desila, a te objave kasnije su izbrisane od strane službe za praćenje Kineske mreže puteva, i tu je navedeno da se nesreća desila oko 2:40 ujutru, a to je zaključeno na osnovu snimaka koji kruže na jednoj veb lokaciji koja je dosta slična društvenoj mreži Tviter. Zanimljivoje to da su brojni korisnici društvenih mreža ljutito pitali zašto je putnički autobus saobraćao autoputem u ranim jutarnjim satima, kada su mnogi glavni putevi u pokrajini zatvoreni za redovan saobraćaj. Ostatak teksta pročitajte ovde.