Novo

Brnabićkina partnerka ODUVALA SVE: Pojavila se u haljini koja košta kao osam prosječnih plata u Srbiji, svima oči stale – KAKVA ŽENA, AUH! (FOTO)

Premijerka Srbije Ana Brnabić je zaista posebna po mnogo čemu . Ona je, naime, prva žena u ovoj zemlji koja je zauzela tako visok položaj i mora se ipak priznati da je svoj posao do sada dobro obavila, pogotovo ako uzmemo u obzir sve izazove koje je ona do danas imala, a naročito tu mislimo na pandemiju koronavirusa.

Nije imala bog zna kakvu podršku svojih kolega iz stranke ili javnosti, a čovjek koji je bezrezervno vjerovao u nju i tada i sada je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić koji ju je i imenovao na to mjesto. Javnost joj nije bila baš naklonjena od prvog dana jer je bila mlada i totalno neiskusna, ali puno su joj više zamjerali pripadnost LGBT populaciji, što nikada nije skrivala, što je veliki grijeh u tako tradicionalnoj i, mora se reći zaostaloj, zemlji kao što je Srbija.

Ali, Ana nikada nije previše obraćala pažnju na mišljenja ostalih o tom pitanju i ona i njezina partnerica Milica, koja je inače po zanimanju liječnica, nedavno su dobili sina po imenu Igor i uživaju u zajedničkom životu. Premijerka uporno izbjegava odgovarati na bilo kakva pitanja o svom privatnom životu, spomenuvši samo par puta koliko je sretna što ima sina, ali i ne sjećajući se kad je lijepo spavala od njegovog rođenja.

Njezina partnerica Milica Đuršić nekad se javno pojavljuje s Anom Brnabić na nekim svečanim večerama i eventima, a svaki put oduševi sve prisutne svojim prelijepim izgledom i elegancijom kojom zrači. Ona i Ana Brnabić bile su nedavno prisutne na sastanku NALED-a na kojem je Milica jednostavno blistala i svi prisutni su je gledali s divljenjem. Nije imala ni veliki dekolte, ni previšeusku haljinu, ali je ipak njezina modna kombinacija bila apsolutni pogodak.