Novo

Brnabić sa partnerkom useljava u OGROMNU vilu NAJPOZNATIJE srpkinje: Sve PLAĆA NAROD! EVO na šta liči. Samo najbolje za PRVU DAMU SRBIJE (FOTO)

Aktuelna premijerka Srbije Ana Brnabić je skoro svaki dan u medijima, bilo na ovaj ili na onaj način. Prosto ne može proći jedan dan da je ne vidimo u medijima.

Nebitno da li se tu radi o otvaranju nove bolnice, početku radova na nekoj seoskoj crkvi, nekom sportskom događaju ili nekoj njenoj izjavi. Ona gdje god se pojavi privlači ogromnu pažnju.

Naravno, mada ima i svoje pristalice, Ana Brnabić je jedna od omraženijih ličnosti u Srbiji (kao uostalom svi političari), ali nju nekako najviše mrze jer je javno priznala da je lezbejka, a to se na ovim prostorima, nažalost, poistovjećuje sa serijskim ubicama, pedofilima i teroristima.

Ali tu i tamo, prva dama Srbije skrene pažnju na sebe i nekim svojim postupkom. Tako srpski mediji zadnjih dana pišu kako traje restauracija vile na Dedinju, koja je nekoć davno pripadala Jovanki Broz, supruzi legendarnog Tita. Naime, vila se renovira jer će premijerka Brnabić useliti tu sa svojom partnerkom i svojim sinom.

Kako sada stvari stoje to neki će proslaviti ovaj potez, jer se smatra da je Ana Brnabić, kao prva žena premijer ove zemlje odradila do sada jako dobar posao, zaslužila to sve, dok će naravno drugi opet svoje nezadovoljstvo iskazati kroz grozne i gnjusne komentare i odvratne prozivke. Ono što će, pored činjenice što je Brnabić pripadnica LGBT populacije, najviše stanovništvu zasmetati je činjenica da se renoviranje vile finansira sredstvima iz državnog budžeta, dakle od novca poreskih obveznika. Dakle, narod plaća sve.

Ukoliko se još u obzir uzme činjenica da je vila veoma zapuštena i generalno u veoma lošem stanju, to renoviranje koštat će više desetina miliona dinara sigurno. Ali, kako bi rekli neki – ništa manje nije ni zaslužila prva žena Srbije.

Šta vi mislite?