Kako bi skrenula pažnju na sebe, jedna jako spretna fotografkinja sjetila se da koristi dvojnike koji prikazuju kraljevsku porodicu u najsmješnijem izdanju.

Naime, fotografkinja po imenu Alison Jackson stekla je neviđenu popularnost nakon što je osmislila novi smjer u fotografiji. Svoju umjetnost odlučila je pokazati na šaljiv način, pa je s dvojnicima koje je unajmila napravila niz fotografija kako bi simulirala događaje koje je željela vidjeti u svijetu.

Allison je kraljevsku porodicu predstavila vrlo maštovito i na jako originalan lik, a ostaje nam da vidimo kako su reagirali oni na ovu vrstu šale. Na fotografijama se vidi kraljica Elizabeta II kako se zabavlja u zabavi s američkim predsjednikom Donaldom Trumpom između ostalog.

Tu je i čitav niz fotografija u različitim situacijama na kojima se prikazuju princ i vojvotkinja, jer je javnost bila vrlo zainteresirana za njihov život. Uz lažne fotografije uspjela je napraviti senzaciju, a od nje očekujemo još zanimljivosti.

Mora se priznati da je fotografkinja smislila vrlo originalnu ideju, a javnost je imala samo pozitivne reakcije na njen rad, a Alison iz dana u dan prima mnoštvo komplimenata i pozitivnih komentara, sa molbama da napravi još ovakvih fotografija kako bi se prikazali životi trenutnih ličnosti.

U nastavku možete pogledati još neke fotografije koje su kreacija ove umjetnice. Zaista fascinantno moramo priznati.

Preporučujemo
Loading..