Pjevačica Lepa Brena ljetuje sadana crnogorskom primorju s prijateljima na privatnoj jahti. Svake godine provodi veći dio ljeta na svom luksuznom brodu ili na privatnoj obali koja je od nje i prijatelja njenog muža.

Hrabri i požrtvovani paparaco magazina “Alo”! slikao je pjevačicu kad je s prijateljima došla s jahtom koja ima vilu na obali i privatnu plažu u zaljevu Boka Kotorska, pa su se svi lijepo proveli. Naime, Brena je cijelo vrijeme uživala u čavrljanju, smijanju i bilo je evidentno da se dobro zabavlja na odmoru i da će napuniti baterije za nove nastupe.

Brena je za tu priliku odjenula jednodijelni kupaći kostim bijele boje koji joj savršeno pristaje. Sunčala se i tada je u jednom trenutku ustala i vidjeli smo samo tijesno i njegovano tijelo koje je savršenstvo bilo u šestom desetljeću.

Nema sumnje da Breni ne može ništa učiniti godinu dana, jer mnogi kolege joj mogu zavidjeti na izgledu u dobi od 58 godina.

Ovih dana slavne osobe objavljuju svoje slike sa mora i odmora, a sada se Lepa Brena može pohvaliti sličnim slikama, njezino vitko tijelo impozantno je čak i u njezinim poznim godinama. a poznata je inače po tome što brine o svom izgledu i dobro se brine za svoje noge prvenstveno.

Svi su primijetili da Brena nije imala celulit u tim “kritičnim tačkama” i da joj je cijelo tijelo zategnuto, a kostim savršen, uz tijelo, a opet tako seksi.

U 58. godini života Brena se hvali dobrom tjelesnom kondicijom, što zahvaljujući vježbanju joge, piše Blic.rs, i mnogim drugim vježbama, redovito vodeći računa o svom izgledu.

Izvor: Nezavisni Portal

Preporučujemo
Loading..