Showbizz

BRENA PUCA OD LJUBOMORE – BOBINA BIVŠA SVE ČEŠĆE U NJIHOVOJ KUĆI: Nikada bolje nije izgledala, BOBA SAMO U NJU GLEDA!

Najveća zvijezda u bivšoj Jugoslaviji bez dileme je bila Lepa Brena, koja je sa Slatkim grehom na neki način postala pravi fenomen i koju su svi obožavali.

I danas je itekako popularna i aktivna na estradnoj sceni, a uz to je uspjela održati brak s najpoznatijim jugoslavenskim teniserom tog doba, Bobom Živojinovićem.

Svi znamo da njih dvoje imaju dva sina, a Boba iz prvog braka ima još jednog, Filipa, koji se nedavno oženio s Breninom kolegicom, pjevačicom Aleksandrom Prijović. Brena je od samog početka uspostavila sjajnu vezu s Filipom i mnogi ni ne znaju da mu nije zapravo majka, već Zorica, koja je u to vrijeme bila popularna košarkašica.

I Brena i Zorica odlično se slažu i bilo je zaista lijepo vidjeti kompletnu familiju na Filipovom vjenčanju. Nakon Bobe, Zorica se opet udala i u drugom braku rodila sina po imenu Mario, koji je krenuo majčinim stopama i sada je uspješan košarkaš Real Madrida. Ima i kćer Ivu i svi se jako dobro slažu sa Živojinovićima i često se posjećuju, što je veoma neobično, barem kad je riječ o našim prostorijama.

Prema ljudima koji su bliski s Brenom i Bobom, Zorica i Brena imaju posebno dobar odnos i može se reći da su pravi prijatelji, posjećuju se i vrlo često razgovaraju telefonom. To naročito prija Filipu, koji je također dobio sina Aleksandra, oženjen Prijovićkom, a dječačić je postao još jedna, najčvršća veza koja sve ove ljude dalje povezuje.

Add Comment

Click here to post a comment