Novo

Branka Sovrlić važi za jednu od NAJBOGATIJIH na javnoj sceni, a nju ne zanima ništa, boli je POTOMSTVO! Pevačica progovorila o mužu i deci POKOJNOG brata kojoj je posvetila život!

Jedna od najpoznatijih i najboljih pjevačica narodne muzike u bivšoj Jugoslaviji je bila Branka Sovrlić čija je karijera bila na vrhuncu u osamdesetim godinama i koja ima mnogo dobrih hitova iza sebe. Pevačica se odavno povukla sa javne scene i ne nastupa i sa svojim suprugom uživa u bogatstvu koje su sami stekli.

Iako imaju više nekretnina najviše vole da borave u Sarajevu, u raskošoj vili koja se nalazi na Ilidži. Branka je uvijek isticala kako joj njen suprug ugađa na sve moguće načine i drži je kao malo vode na dlanu. Pjevačica je prije nekoliko dana bila gošća u emisiji “Premijera-vikend specijal, i tu je ona govorila na razne teme, i aktuelne priče, ali se isto tako dotakla i svog djetinjstva, početka njene muzičke karijere, ali i o njenom suprugu, pa je tako ona rekla sljedeće: “Upoznala sam ga 1980. godine, nastupala sam sa Miletom Kitićem na moru, došao je moj suprug da preuzme orkestar da krene na turneju sa Tomom Zdravkovićem, koji je tada snimio pesmu ”Hej Branka”, sasvim slučajno. Od tada smo zajedno, video me i rekao ”Ili moja, ili ničija”, rekla je ona na samom početku, a onda je nastavila:

“Moj muž je iz Sarajeva, živeli smo u Beogradu, bio je teži period baš kada sam imala solističke koncerte, na ploči sam imala tri hita. Napravio mi je koncert u Hali sportova, to je bilo prepuno, on mi je bio menadžer. Sve sam obišla, nekada i po tri solistička koncerta dnevno, preko sto iza sebe. Mi smo pravi spoj.” Ostatak teksta pročitajte ovde.