HANA Hadžiavdagić Tabaković je influenserka iz Bosne i Hercegovine, koja živi i radi na relaciji Sarajevo- Zagreb, a koja sa svojim statusima na društvenim mrežama zna često da podigne veliku prašinu. I mada ona sama ima zaista veliki broj pratitelja, ipak je mnogo više onih koji baš i ne simpatišu lik i djelo ove bosanske Paris Hilton kako je inače zovu u regiji, mada to većina i ne smatra da je kompliment za nju.

 

Hana je ovh dana na Facebooku objavila jedan poprilično oštar statut, u kojem je progovorila sa kakvim se sve ljudima susreće u svojoj svakodnevnici, a može se reći da infueserica nije štedjela na riječima kada su pojedini tipovi ljudi u pitanju, a koji, kako oni kaže, joj se non- stop ulizuju, pa onda po društvenim mrežama izmišljaju kojekakve stvari o njoj i pljuju je na sva zvona. A u tom svome statusu je napisala sljedeće:

“Nikada neću razumjeti ljude koji su toliki beskičmenjaci pa na profilima ili u grupama sheraju kojekakve stvari o meni, a uživo mi ližu guzicu. Ja kada nekoga ‘ne mirišem’ onda to pokažem toj osobi tako što ‘dignem’ pozdrav i napravim se da ju ne vidim. S druge strane nemam potrebu tu osobu spominjati, tračati ili u najgorem slučaju izmišljati priče. Ko mi se ne dopada za mene je duh, energija koja ne postoji.Molim vas pokušajte da poradite na toj osobini licemjerja jer je najgrozniji pečat koji možeš nositi na čelu. Budi svoj, dosljedan, iskren, stani iza svoje riječi i čuvaj obraz. U suprotnom si smijurija od čovjeka”, napisala je Hana.

Na stotine njenih pratitelja su je podržali u ovome njenom razmišljanju, mada su je i mnogi prozvali da se vidi da je sebe gledala u ogledalu dok je sve ovo pisala. A vi sami odaberite kome više vjerujete

Preporučujemo