U nastavku našeg članka idemo sa jednom jako osjetljivom temom, koja na Balkanu nije nikako dobro došla, ali niti shvaćena na pravi način. Sigurno ste se i vi nekada probali našaliti sa svojim roditeljima na neki način ali prije svake šale treba dobro razmisliti kako bi ona mogla završiti, i da li su vaši roditelji uopšte toliko zreli da je shvate na pravi način. Šala nekada može da pređe granice na koje treba paziti.

Svako poznaje kakvi su mu roditelji i zna šta ih vrijeđa ili šta ih čini sretnima, tako da mogu odreagovati na neki specifičan način te na određeni način reagovati na vašu šalu. Neki roditelji se ponašaju prema svojoj djeci stvarno slobodno i otvoreni su prema njima pa izgledaju kao da su prijatelji, što je nekada mač sa dvije oštrice.

Tada roditelji i njihova djeca mogu sve probleme ili radosti da podijele međusobno, što je svakako jedna jako lijepa gesta. Tako ih ništa neće iznenaditi kada čuju od svoje djece ili obrnuto, i poželjno je graditi takav odnos međusobno.

Ovu šalu je napravio poznati momak iz Bosne po imenu Jusuf Kvakić a inače se bavi snimanjem video klipova na servisu Jutjub. Tako je on smislio plan kako da se baš dobro našali i “prevari” svoje roditelje, a pritome je mislio na svaki najsitniji detalj.

Rekao je da sada ima momka i da ga voli više nego ikoga, i da je to već gotova stvar između njih. Sve to je snimio u videu koji je postao prilično poznat a sada ćemo vas ostaviti da ga pogledate pa nam recite svoje mišljenje.Da li biste vi smjeli uraditi nešto takvo?

Izvor: Nezavisni Portal

Preporučujemo
Loading..