Stories

Borba oko nasledstva ! ŠABANOV VANBRAČNI SIN traži svoje: ” OTAC ME JE PRIZNAO , i ja sam njegov naslednik!”

Robert , Šabanov vanbračni sin je za medije izjavio , da ima dokaze da je njega pokojni Šaban Šaulić priznao za sina. I da mu to niko ne može oduzeti niti osporiti.

 

 

Robert Šaulić ne odustaje od svoje nakane da dobije svoj deo nasledstva . I već više od godinu dana radi na tome uz pomoć svojih advokata. Od izvora bliskih porodici saznajemo da je već nekoliko puta održana ostavinska rasparava , ali da se stvari nisu mogle tako lako rešiti , jer naslednici ne mogu da se usaglase kada se radi o podeli imovine njihovog pokojnog oca. Problem leži u tome što su sve nekretnine koje pevač za života posedovao , a koje vrede milione , još za vreme kupovine prebačene na ime njegove zakonite supruge ,Gordane Šaulić, ali i na njihovu zajedničku decu ,Sanelu , Ildu i Mihajla. U svom vlasništvu Šaban je imao samo jedan polovni automobil , na svoje ime nije imao čak ni ušteđevinu.

Kada su dobili te informacije , Robertovi advokati su odlučno krenuli u pravnu bitku. Na sve dostupne načine pokušavaju da dokažu da je Šaban jedini u porodici privređivao i zarađivao tolike količine novca , te da nije racionalno i moguće da su sve vrednosti na drugim osobama iz porodice.

 

 

Niko od njih to nije mogao da kupi i poseduje bez Šabanovog novca.-navode advokati.

Novo ročište bi trebalo biti održano u proleće , ali nije poznato da li će sud tada konačno doneti presudu i u čiju će korist ona biti.

Robert svakako ne gubi nadu , navodeći da je njegov otac njega priznao kao sina , i da nema pravne osnove da on bude odsečen od ostalih naslednika , te je i on podjednako Šabanovo dete , kao i svi oni. Takođe navodi da je sve to samo montaža od strane Goce , koja je izmanipulisala posedovne listove ,kako bi bilo nemoguće dokazati da je sve to kupljeno Šabanovim novcem.