Novo

BORA DRLJAČA UMRO U TEŠKIM MUKAMA! Evo šta je izustio na samrti, UŽAS!

Prije dva dana je vijest o smrti legendarnog pjevača narodne muzike Bore Drljače obišla kompletnu regiju.

Zadnje dvije godine Bora je imao dosta zdravstvenih problema sa srcem, često je zbog toga bio u bolnici, a umro je preksinoć u svom domu u Beogradu u 79. godini.

Njegovi prijatelji smatraju da je on čak predvidio smrt jer je neprestano govorio da ne vidi uopšte sebe u budućnosti i kako osjeća da mu se vrlo brzo bliži kraj. Liječnici u beogradskoj bolnici ugradili su mu čak dva stenta zbog problema s začepljenim venama, a nakon što je pušten iz bolnice, morao je poštivati ​​određenu prehranu i potpuno eliminirati alkohol, čega se zapravo nije pridržavao.

Bora nije imao lagan život, barem što se tiče njegove privatne strane. Njegova žena bila je teško mentalno bolesna žena koja je više puta pokušala izvršiti samoubistvo i na kraju uspjela u tome, a njezino mrtvo tijelo pronađeno je obješeno u obližnjem parku. A kao malo dijete njegov je život bio vrlo težak, u ratu su mu ustaše likvidirale majku kada je imao svega dvije godine i to dok ga je ona još držala u naručju.

Čitav je život proveo kao veseljak, a mlađim je generacijama sigurno je najpoznatiji po sudjelovanju na reality natjecanjima, gdje je uspješno sve zabavljao sa svojim velikim prijateljem Erom Ojdanićem i nasmijavao sve svojim šalama. Detalji njegovog sprovoda još uvijek nisu poznati, na kojem će zasigurno prisustvovati ogroman broj njegovih prijatelja i kolega. Izražavamo iskreno sućut njegovoj porodicu i svim njegovim prijateljima.