Dugo vremena se pisalo o najpopularnijem paru u Srbiji Milijani Božić, i njenom sada već mužu koji je od nje stariji pune 53 godine. Svi već znamo za njihovu dobnu razliku, koju smo već naveli ranije, i zbog toga su postali pravi magnet za sve “obične” ljude. 

Zbog toga je gospodin Marić požurio da ih zaposli, potpisao je ugovore s njima i ubacio ih u svoje “Parove”. Prvih sedam dana već je bilo iza njih, a gledatelji su mogli vidjeti mnogo toga.

Bora Drljača i Era Ojdanić ovih dana smislili su vrlo intrigantnu ideju. Njih dvojica planiraju pakleni plan da razdvoje Milijanu i Milojka. Naime, ova dva stara morska vuka pokušat će sebi pribaviti vrlo lijepu Milijanu i tada će s njom imati seks u troje. Međutim, postoji i jedan važan zahtjev da Milojko sve to gleda, i da se ne mješa u njihovu akciju, za koju im neće trebati baš puno vremena da je odrade.

Inače, slavni pjevači potpisali su vrlo dobar i izdašan ugovor koji ih „obvezuje“ da se sljedećeg mjeseca pojavljuju u popularnoj emisiji „Parovi“, da bi tamo stvorili opći kaos, i da bi im svakako nabili gledanost.

“Obojica smo trenutno vrlo jaki, najjači smo u cijeloj državi. Ti mladi ljudi danas nemaju tako jaku snagu kao mi, pogotovo Erina snaga, a moja muškost u krevetu. Upoznali smo Milijanu i Milojka. Ne zanima me koliko godina ima. Šta to uopće znači? Bolji smo od Milojka, a mlađi smo u gaćama od njega. U krevetu možemo izdržati mnogo duže od tog starca. Ne samo od njega. Od momaka, oni mogu dosta da nauče od nas.” ponosno je istakao Bora Drljača.

Izvor. Lokovesti

Preporučujemo
Loading..