Bora Drljača je prije nekoliko dana govorio o svim tabu temama i svemu što je zanimljivo običnim ljudima. Ovaj pjevač, koji je nedavno postao popularniji od društvenih mreža, rekao je da je bolji razvod od lošeg braka, a on je pisao i ostavio mnogo komentara o tom postu.

“Nikada neću razumjeti ljude koji provode vrijeme u braku , to je apsolutno besmisleno za mene, i vade oči jedno drugome, ne lažite se moji dragi ljudi. Bolje je da ljudi budu kvalitetni sami, i da se brane od onoga što dolazi sa strane, umjesto da dopuste da bilo ko zlostavlja njihov život”, rekao je pjevač, u svom obraćanju čitavoj publici.

Ono što je zanimljivo je ono što on kaže da voli “mlađe tijelo”, djevojčice stare oko 18 godina ili mlađe, jednostavno mu se ne mogu oduprijeti, ko zna, možda zbog njegovog velikog iskustva.

“Nakon koncerta uvijek me neka zgodna ribica čeka na autogram, a ponekad i nekoliko njih.” objasnio je uz osmijeh Drljača.

Bora Drljača je jednostavno frapirao javnost svojom izjavom o gay zajednicama, te općenito o toj sve većoj kategoriji u društvu. Interesantna je još jedna tvrdnja, koja je omogućiti pripadnicima LGBT zajednice da usvoje djecu, jer kaže: “bolje je da djeca odrastu u porodici i okružena ljubavlju nego u domovima za siročad”.

Također je tom prigodom rekao da će dati prednost bogatim homo seksualnim parovima, kao što kaže jer su sirotišta puna djece koja su gladna, žedna, gola i bosonoga, i na taj bi način bila zapanjujuća i sretna, zašto ne?

Izvor: Dobar Dan