Novo

BOMBA RAZNELA AUTOMOBIL DUŠICE JAKOVLJEVIĆ u kom je VOZILA MALOLETNU DECU – Pričalo se da je META bio njen bivši partner… ŠOK!

Danas ćemo da se bavimo sa novostima koje nam dolaze sa naše domaće javne scene, a kako ste i sami mogli da zaključite, pisat ćemo o jednoj od najpoznatijih voditeljki u Srbiji, a to je Dušica Jakovljević, koja se najviše proslavila i koja je javnosti zapala za oko kada je počela da vodi rijaliti programe na Pink televiziji, pa tako ona poslednjih nekoliko godina vodi i najgledaniji rijaliti, a to je Zadruga, i mnogi su mišljenja da ona svoj posao obavlja odlično i jako profesionalno.

Međutim, mi ćemo danas da pišemo o jednoj delikatnoj i opasnoj situaciji u kojoj se ona našla, a radi se o tome da je ona nedjeljama vozila džip ispod kojeg se nalazila bomba, koja je bila namjenjena njenom tadašnjem partneru. U jednoj emisiji Dušica je gostovala i govorila je na ovu temu, pa je na samom početku ona rekla: “Nisam bila ugrožena jer nisam bila u kolima. Ja sve te situacije posmatram, ja svoj život posmatram kao film, nekako se uvek izvučem kao golub. Šalu na stranu, ja sam imala druge stvari kojima je trebalo da se bavim, morala sam svojoj deci da to nekako sve objasnim, meni najbliži moji nisu tražili nikakvo obaveštenje, ja sam bila u vezi koja je bila jako lepa, ja nisam bila u vezi sa krimosem. Okej, ja sam imala eksploziju automobila, to se retko dešava kod nas, nije to bilo ni malo prijatno, niti je danas prijatno, bilo je svima očigledno da ja nemam nikakve veze sa tim”, rekla je ona, pa je dodala i ovo:

“Bila sam pet dana prisutna u medijima, šesti dan je počinjala Zadruga, ja sam vodila uživo emisiju, svi su pitali hoću li se pojaviti, to je bila još jedna moja pobeda, ja sam u drugi auto sela nakon sedam dana, nije mi bilo prijatno, ali sam samo nastavila sa svojim životom. Nije me strah, nema za šta, ja nisam bila ni zašta kriva”, dodala je ona. Ostatak teksta pročitajte ovde.