Zanimljivosti

“BOLJE ŽIVETI U SRBIJI NEGO U NEMAČKOJ!” Nakon ove izjave ljudi je ŽESTOKO izvređali! ZAŠTO JE SRBIJA OBEĆANA ZEMLJA?

 

Nikako nas ne može da čudi informacija da je sve veći broj mladih koji odlaze sa balkana, jer je situacija u poslednji 20 godina totalno u haosu. Svako od njih koji odu, odluče da traže sreću u stranim zemljama koje nude prosperitet i bolje uslove za zaposlenje, a samim time i bolje uslove za život. Svakako da je Nemačka jedna od onih u koju se može najlakše otićći, jer se brzo mogu izvući papiri za ovu zemlju, ali kako je krenula cela priča sa korona virusom, ni to više nije nikako lako kao što je pre bilo.

Kada je u pitanju Balkan, tu imamo Austriju, Švajcarsku, pa čak i Ameriku u nekim slučajevima, ali tamo je vaš teko da se ode i jjedina opcija je sklapanje bračne zajednice u ovoj zemlji. Tako mi danas donosimo jednu priču koja se tiče Nemačkoj, koja je za 90 posto balkanaca obećana zemlja.

Svi jedva čekaju popuštanje mera, da se opet otegnu redovi kada je u pitanju viza pred nemačkim ambasadama, a mi vam danas donosimo svedočenje jedne devojke. Ona je zbog svoje izjave bila razapeta na stub srama jer je imala izjavu gde je samo rekla kako je Srbija puno bolja zemlja za život od Nemačke. Ona se zove Ana i ona je na svom ju tub kanalu u jednom videu koji je objavila uporedile živote i uslove u ove dve države.

Indija, Grčka, Nemačka i Austrija su zemlje u kojima je ova devojka studirala, i rekla je da su nemci totalno hladni i zatvoreni, i da su poslovan i hladan narod, a dok je u Srbiji sve puno lepše. Jela su super, narod je puno ljubazniji a ima i lepšu prirodu i građevine od same nemačke u koju svi beže.