Novo

Bokserka Elena (22) ubila dvojicu, jednog SILOVALA drškom od lopate! SVI drhte od nje, a ON je obožava!

Danas vam prezentiramo priču o jednoj lijepoj djevojci koju ste vidjeli na naslovnoj fotografiji, a koja je prema ruskom zakonu osuđena na 23 godine zatvora.

Zove se Elena Povljnjakinja, ona ima 22 godine, a ubila je dvojicu muškaraca, dok je jednog silovala lopatom. Sve se dogodilo u selu Mihajlovka u okrugu Omsk, kada je 37-godišnji pijani muškarac stvarao vrlo velik problem u njezinoj kući i kad je nije želio napustiti. Sve je to Elenu dovelo da uradi nešto grozno. Mrak joj je pao na oči nakon što ju je uvrijedio, ona ga je brutalno pretukla, silovala ga drškom od lopata, a potom bacila tijelo preko ograde na cestu. Kako piše britanski Mirror, ime muškarca nisu objavili ruski mediji.

Policija ju nije otkrila zbog ovog zločina, samo da je nakon dva mjeseca počinila još jednom zločin. Sjedila je sa susjedima i pila kad je Evgenij Grebenkov (31) počeo vrijeđati njenog oca Pjotra Poveljnjakinja (57). Poznat je kao jedan od najpoznatijih farmera u selu, a imao je i vatreno oružje s dozvolom. Samohrani je otac koji je odgajao Elenu i njenog brata Valerija (26). Skočila je na njega i počela ga udarati nogama i rukama, a muškarac je sljedećeg dana preminuo od povreda. Otac nije smio reagirati, jer premda je niža od njega, trenirala je boks i ima vrlo dobar udarac, što je nesretni susjed najbolje osjećao na svojoj koži. Fyodor Kamikov, njezin zaručnik, kaže da ona ne bi stala na mrava i da će je čekati dok ne izađe iz zatvora.