Zanimljivosti

Bojana je ušla u autobus za Valjevo i sela pored devojke: Tada počinje PAKAO – saznala JEZIVU istinu

U nastavku današnjeg članka, jedna jako zanimljiva priča koja se desila u Srbiji, a koja će vas itekako privući. Ovo će da bude nauk svima onima koji su u ozbiljnoj vezi, i koji slepo veruju u svoje partnere. Nikada jednostavno ne znate šta se tom nekom dešava u glavi, i kada će krenuti da “švera” okolo. Cela priča se desila u Valjevu, a ova ispovest je podeljenja jako puno puta na Fejsbuku, 

Naime, izvesdna Biljana iz Valjeva u autobusu je doživela scenu, koja se retko dešava i u španskim sapunicasma, ali eto, i njoj se na žalost  desila situacija koja se ne može poželeti niti najgorem dušmanu. Ona je krenula kod tetke na selo, a jedino mesto koje je bilo slobodno je bilo do jedne devojke, i ona je sasvim normalno sela do nje. Učinila joj se poznata, kada je pitala da li se zove Marina, ona je potvrdno odgovorila. 

Ispostavilo se daq je devojka išla sa njenom rodicom punih 8 godina u školu, te je spojila ugodno sa korisnim. Krenula je jako lepa priča, te joj nije nikako bilo dosadno u vožnji, a i pre će da procuri vreme truckanja u autobusu. Došli u do dela kada su počeli pričati o svojim mladićima, i zaključe da obojica vole teretanu. 

Ispostave se da i imaju isto godina, a onda se devojka počela hvaliti kako idu zajedno na more ove godine. Kako je dalje išla priča, shvatile su da se i isto zove, a kada je pokazala sliku dečka, ispostave se da je isti dečko u pitanju. Odmah je prekinula sa mladićem, a on je oženmio Marinu iz autobusa.