Poznati crnogorski pjevač Bojan Tomović ne prestaje šokirati na postovima na društvenim medijima, a nakon objave fotografije na kojoj ima modrice i podlicve na cijelom licu, tvrdeći da je pretučen, opet se pojavio sa svojim šupljim, da tako kažemo pričama.

Kontroverzni pjevač navodno je pretučen u četvrtak navečer, tvrdeći da su ga napala četiri čovjeka dok je šetao psa. Sada je ponovo objavio fotografiju u kojoj navodi da više nikada neće pjevati u Srbiji i Republici Srpskoj nakon onoga što mu se dogodilo.

Nikad neću, ali nikad više ne pjevam u Srbiji i Republici Srpskoj. Čast dobronamjernim Srbima koji vole moje pjesme, ali to poniženje ne mogu da podnesem, niti to uopšte i želim. Neka dođu na moje nastupe u Crnoj Gori, Hrvatskoj, Sloveniji, Makedoniji … ali nikad više u Srbiji i RS-u. Kunem se na grob svog Taja – napisao je Tomović.

Na sljedećoj fotografiji rekao je: “Ćeraćemo se još.”

Inače, cijeli incident se dogodio na ulici, Bojan Tomović je po običaju je izašao prošetati svog psa i kako kaže, iznenada su ga napala četvorica i brutalno pretukla na pravdi boga, pred gomilom svjedoka koji su se tu zatekli u trenutku svega ovoga.

Dvoje osumnjičenih za ovaj očigledno naručeni napad po njegovoj priči od ranij e je več ranije pominjao u svojim Instagram storijima. Vladimir Tomović rekao je prije dva dana milijunima gledatelja da mi je duša u nosu i da vjeruje da sam već mrtva kokoš, i da ću biti uredno pretučen zbog svog “lajanja” u medijima – napisao je popularni Crnogorski pjevač u svom posljednjem obraćanju medijima.

Izvor: Novadanas

Preporučujemo
Loading..