Željko Ražnatović, nasljednik poznatog para Bogdane i Veljka, ne može pobjeći od očiju javnosti. Ova obitelj, koja se odlučila ne štititi svog sina od naroda, svjesno ga je izložila svjetlu reflektora. Svaka njegova avantura, pjesma i treniranje s ocem postali su omiljeni među fanovima slavnog para. Nedavno postao otac, Željko nije izgubio svoju ambiciju da bude u središtu pažnje obitelji.Iako s ljubavlju gleda na svog mlađeg brata i brine se za njega, Željko i dalje uživa u pozornosti koju dobiva i pohvalama za svoje postupke. No, unatoč tome, nije se razmazio. Naprotiv, sve više poprima očevske džentlmenske manire.

Nedavno je sa srcem i ponosom darivao djevojku, čiji osjećaji prema njemu su predmet spekulacija. Ovaj gest tijekom njezinog rođendana pokazuje Željkovu odanost i pažnju prema svojim bližnjima. Ponosni otac nije mogao odoljeti dijeljenju ovog trenutka na Instagramu, gdje su ga fanovi srdačno podržali.Ražnatovići nisu skloni skrivanju svog privatnog života i dijele svoje svakodnevne trenutke s obožavateljima. Posljednjih godina, najveću pažnju privlače njihova djeca, koja su postala glavna atrakcija na društvenim mrežama. Šarm, slatkoća i živost njihovih najmlađih članova ne može proći nezamijećeno, čak ni kroz fotografije.

Obitelj često njeguje kvalitetno zajedničko vrijeme, čineći sve kako bi svojoj djeci pružila čarobno i bezbrižno djetinjstvo.

Nedavno su Bogdana i Veljko izveli svoju djecu u prirodu, gdje su zajedno uživali u svježem zraku i prekrasnom krajoliku. Fotografija njih na prostranoj travi izazvala je mnoge emocije, a sreća na Željkovom licu dok se brine za svoju braću i sestre isijavala je puno ljubavi. Ova obitelj ostaje na meti znatiželjnih pogleda, no unatoč svemu, ljubav i zajedništvo ostaju temelj njihove priče.