Zakon spojenih srca i razno razni oglasi na tu temu danas su veoma popularni na našem području. Mnoge žene i muškarci iz inozemstva su svakako najtraženija roba za vezu i brak (ali i dobivanje potrebnih papira). Međutim, imamo i onih pravi ljubavi koje su se stvarno desile. 

Danas vam upravo donosimo jednu takvu priču, a tiče se izuzetno popularne Njemačke.

Današnja priča počinje nekako ovako:

“Ostala sam sama i teško je održati ovu samoću, nije mi lako, htjela bih naći nekoga s kim bih podijelila sve što sam stekla s kim bih se u svakom trenutku osjećala zaštićeno i sigurno. To mi je u ovom trenutku najpotrebnije, drugim riječima, ja sam iz Hrvatske, odnosno iz Zagreba, gdje sam rođena i gdje sam se školovala, ali moj otac je odveo moju majku i mene da živimo u Njemačku, jer mi potiskujemo uvjete za život bolje za sve nas . Naš otac je radio tamo, ali zbog posla nije mogao često dolaziti, pa smo često morali biti odvojeni.

Živjeli smo više nego dobro, otac je zaradio mnogo pa čak i za njemačke uvjete. Jednog ljeta, on i mama su otišli na krstarenje i slučajno su doživjeli strašnu nesreću, pa sam ostala sama na svijetu. Sva baština i bogatstvo je meni ostala prema zakonu, ali što da radim kada sam sada sama? Imala sam par veza sa Švabama, ali to nije to, oni su nekako cool pa sam odlučila potražiti nekog sa Balkana, i nadam se da ću uspjeti moja namjera da se udam za neko našeg čovjeka. Jer ipak, Balkanci su zna se najveći ljubavnici.”

Izvor: Nezavisni Portal