Zakon o ujedinjenim srcima i razne reklame na ovu temu danas su veoma popularne na našim prostorima.

Mnoge žene i muškarci iz inostranstva su definitivno najtraženija roba za brak i brak (ali i za dobijanje potrebne papirologije). Međutim, imamo i one istinske ljubavi koja se zaista dogodila.

Danas vam donosimo samo jednu takvu priču koja se tiče veoma popularne Njemačke.

“Ostavljena sam sama i teško je izdržati ovu usamljenost. Nije mi lako, voljela bih da nađem nekoga da podelim sve što sam stekla i sa kojim bih se osjećala zaštićenim i bezbednim u svakom trenutku. To mi je trenutno najpotrebnije, drugim riječima, ja sam iz Hrvatske, bolje reči iz Zagreba, gdje sam se rodila i gdje sam išla u školu, ali moj otac je majku i mene odveo da živimo u Njemačkoj, jer tamo imamo bolje uslove za život za sve nas, nego u Hrvatskoj. Otac je radio tamo, ali zbog posla nije mogao često dolaziti, pa smo često morali biti razdvojeni.

Živjeli smo jako dobro, otac je zaradio mnogo, čak i za njemačke uslove. Jednog ljeta, moja mama i on krenuli su na krstarenje i dogodila se užasna nesreća, pa sam ostala sam na svijetu. Sve moje naslijeđe i bogatstvo ostalo mi je po zakonu, ali šta da radim kad sam sad sama i bez ikoga? Imala sam par odnosa sa Švabama, ali nije to to, nekako su previše cool, pa sam odlučila zato sada potražiti nekoga sa Balkana, i nadam se da ću uspjeti u ovoj svojoj nameri da se udam našim čovjekom. Jer, na kraju, za Balkan se zna da su tu najveći ljubavnici.

Što se tiče uslova, nisam previše izbirljiva. Muškarac treba da bude negdje do 30 godina starosti, naravno punoljetan i dobar na riječima. Zavodnik, šarmer. Talent u krevetu je isto preporučljiv, jer neću ni ja svašta. Zato, napaljeni penzići, odstupite. Znam da sam izuzetno lijepa i neodoljiva. Dakle, samo naprijed dječaci“

Preporučujemo