Showbizz

BOG UVEK VIDI SRBE i pomiluje ih po glavi: Milica radila kao promoterka u Dubaiju pa NAŠLA milionera:” Mučila sam se za 700 evra, SAM BOG GA POSLAO! NE bi preživela”

Koliko sreće imate u životu da postignete neke životne ciljeve? Imamo ljude koji svoj život jednostavno provedu radeći dan i noć, a nikad ne mrdnu sa te jedne mrtve tačke.

Danas ćemo pričati malo o ljudima kojima se sreća nasmiješila i koji su srećom pomilovani i danas su uspjeli u životu.

Vidimo da se u zadnje 2 decenije u Srbiji dogodio trend zvan “biti starleta”. Jako puno mladih djevojaka gledajući reality programe i gledajući neke djevojke niskog morala postale su njihovi obožavaoci, a te starlete njihovi idoli. Počeli su se poistovjećivati ​​s njima, pa su 17-godišnje djevojke išle na povećanje usana, plastičnu operaciju grudi, kako bi izgledale poput Stanije i ostalih uspješnih starleta.

Suština je samo u tome da imate luksuz i da budete okruženi sjajem i zlatom, ali vrlo je teško to postići, pa morate proći kroz sito i sito da biste se na kraju dočepali takvog načina života. Svima je jednostavno dosta jada i siromaštva, ali ne može svako uloviti zlatnu ribicu i provesti ostatak života s iPhoneom 11 i luksuznim hotelima s 5 zvjezdica. Danas pričamo o Milici Poskaji, Srpkinji, koja je prije nešto manje od 3 godine s bivšim dečkom otišla u Dubai raditi i pokušati pronaći svoju sreću.

Grudi je remontovala od svoje prve tri plaće, a mjesečna primanja iznosila su negdje oko 700 eura, uz napojnice od 1000 eura. Tada je u klubu iznenada imala sreće, prišao joj je Kazahstanac s svoja 2 prijatelja, počastili su je šampanjcem. Ona nije znala ruski, on nije znao engleski, ali nekako su se složili. Danas Milica živi kao prava kraljica i uživa u najvećim luksuzima koje neko može da zamisli.