Poznata pjevačica Aleksandra Radović oduvijek je bila tajanstvena kada je u pitanju njen ljubavni život. Njezina diskrecija često je rezultirala mnogim spekulacijama i glasinama. Godine 2010. Aleksandra je rodila kćerku Ninu, a dijeli roditeljstvo s biznismenom Aleksandrom Zeremskim, iako nije bio njezin prvi izbor partnera.Prije Zeremskog, njen partner bio je producent Aleksandar Kukanjac. Postojale su glasine o dubokim osjećajima koje je gajila prema njemu, ali njihova veza završila je i krenuli su različitim putovima.

Kukanjac je nakon toga ušao u vezu s glumicom Daninom Jeftić, a njihova veza rezultirala je rođenjem sina Maksima 2013. Obitelj se preselila u Australiju, ali i njihova veza završila je razdvajanjem.Aleksandra Radović našla je utjehu u naručju Aleksandra Zeremskog nakon prekida s Kukanjcem. Iako su zajedno dočekali rođenje njihove kćeri, njihova veza završila je samo mjesec dana nakon toga, a razlog nije nikada javno otkriven.Zeremski je trenutno u braku s pjevačicom Divnom Ljubojević. Prije njih, poduzetnik je bio u vezi s medijski poznatom Jovanom Joksimović. Njihova petogodišnja veza započela je tijekom rada na televiziji, gdje je Zeremski bio direktor.

Iako su se zaručili 2008. godine, Joksimović i Zeremski nikada nisu krenuli u pripreme za vjenčanje, a rastali su se samo 15 dana nakon što je prihvatila njegovu prosidbu. Razlaz su oba partnera komentirala u medijima, a izvještaji sugeriraju da je Joksimović cijenila svoju autonomiju i slobodu da istraži život, što je rezultiralo njihovim konačnim rastankom.Ovaj niz promjenjivih veza i romantičnih povijesti o Aleksandri Radović pokazuje da je njen ljubavni život uvijek bio tema spekulacija i medijske pozornosti.