Zanimljivosti

BIZARNO DO BOLA: Mortus pijan se samo srušio – naprasno PREMINUO, a onda VASKRSNU I NAPRAVI NEŠTO NEVEROVATNO, ljudi pali u nesvest kad su ga ugledali! (FOTO)

Rečenica “mrtav pijan” mogla bi se upravo primijeniti u ovoj priči . Naravno ,uvijek je bilo priča o čudnim dešavanjima kada se neko probudi iz “mrtvih” kada uskrsne ili se probudi. Bez obzira koliko napredujemo,koliko je medicina jasna ipak još u 21.vijeku ima onih koji vjeruju u uskrsnuća.

Ali u ovoj priči koja dolazi iz Rusije može se upravo to reći. Naime ,grupa prijatelja se veselila i pijančila, a u jednom trenutku je jedan od njih pao na pod i nije davao znakove života. Naravno da su prijatelji pozvali hitnu pomoć i sami probali pomoći dok ovi ne stignu ali ni oni ni hitna nisu uspjeli vratiti puls pa su ga transportovali u lokalnu mrtvačnicu. Tamo je smješten u hladnjaču za skladištenje tijela i ubrzo nakon toga „preminuli“ je oživio.

“Te noći hladnjača u mrtvačnici je bila puna. U jednom momentu se čovjek probudio u totalnom neznanju gdje se nalazi. Nije ništa vidio jer je bilo mračno i hladno. Vikao je i lupao je na vrata”, rekao je za lokalne medije detektiv Aleksej Stoev.

Pozive i lupanje je čula radnica u mrtvačnici koja je uplašena pozvala policiju.Naravno da joj u početku nisu vjerovali kada je rekla da se čuju glasovi iz mrtvačnice ali su nakon provjere oslobodili muškarca. Nakon što su uzeli izjavu i podatke pustili su ga kući a sad dolazi najbolja stvar-direktno iz mrtvačnice ovaj čovjek je otišao ponovo u kafanu i nastavio druženje i pijanku sa svojim prijateljima. I mada je jedan od prijatelja pao u nesvijest kada ga je ugledao ,nie ih to ništa omelo da nastave slavlje a zašto bi ih omelo to kada su svakako ,nakon što je hitna odvezla prijatelja u mrtvačnicu, oni nastavili dernečiti.