Zanimljivosti

BIZARNO DO BOLA: Čitav život morao da ćuti o svojoj porodici: IMAM 150 BRAĆE I SESTARA, 27 MAJKI, spavamo ko s KIM STIGNE! STRAVA! (FOTO)

Društvene mreže su nam omogućile da ljudi koji, pojedinci, koji inače ne bi mogli da dođu do riječi sada mogu javno reći šta ih muči da javnost tako čuje njihov glas.

Tako su sada tri brata na ovaj način opisali detalji o njihovom životu, odrastanju i opisali kako je to živjeti u poligamnom kultu.

Merlin Blekmur (19) je dobio ogroman broj pratioca na društvenim mrežama kada je počeo dijeliti dijeliće svog života javno. Tako su svi mogli da čuju priču o njegovoj “porodici”, i da čuju kako on ima 27 majki i čak 150 braće i sestara. Naravno, tu je otac samo jedan, a to je čuveni Vinston Blekmur iz mjestašceta Bontiful, koji važi za najpoznatijeg poligamistu u Kanadi.

Merlin je skupa sa svoja dva brata Mararijem (19) i Vorenom (21) napustio u međuvremenu Bontiful. To su učinili kako bi mogli proširiti priču o svojoj porodici diljem svijeta, odnosno kako bi mogli osnovati svoje vlastite porodice, i to bez ikakvih veza sa tim kultom.

Merlin sada živi u Americi i govori kako on zapravo ima 7 braće i sestara. U jednom klipu koji je objavio kazao je zbog čega je zapravo morao da napusti porodicu, okruženje u kojem je odrastao.

“Htio sam pričati o tome ali sam morao otići jer sam se bojao da će neko da se pojavi na mom pragu i da mi ugrozi život jer sam pričao o svom odrastanju javno.” kazao je on.

Mada je godinama već osjećao potrebu da ispriča svoju životnu priču tek sada je došao u situaciju da može upoznati javnost sa svojim lajfstajlom.

Pokušao je u jednom video klipu da objasni komplikovanost poligamne zajednice te kako on svoj rođendan dijeli sa još jednom polu-sestrom i sa jednim polu-bratom. U toj zajednici ih smatraju trojkama mada imaju tri različite majke.

Razlike u godinama u toj zajednici su zaista nevjerovatne. Merlinov najstariji brat ima 44 godine, dok najmlađi ima tek 1 godinu.

Više možete pročitati OVDJE