Novo

BIZARNA PRIČA OD KOJE SE SVIMA VEĆ VRTI U GLAVI Ova žena ima 56 godina, trudna je šesti put i neće dobiti ni sina ni ćerku, VEĆ UNUKU!

Na društvenim mrežama imamo priliku svakog dana da pročitamo razne priče koje nam dolaze iz svih dijelova svijeta, a priča koju vam danas donosimo nije baš nešto što možemo da pročitamo svakog dana. Iako vjerujemo da ste se i sami začudili i da vam je neobično i čudno zvučalo, ipak je istina, da žena po imenu Nensi koja ima 56 godina je trudna, ali ona ne čeka svoje dijete, nego vjerovali ili ne unuku.

Nensi je svom sinu i snajki ponudila da im bude surogat majka, nakon što je njena snaja imala spasonosnu histerektomiju nakon traumatičnog rođenja njihovog drugog para blizanaca. Nensi je za tamošnje medije izjavila sljedeće: “Nekoliko meseci nakon toga odjednom mi se javio osećaj da bi trebalo to da ponudim. Rekla sam svom sinu, a on se rasplakao i bio je šokiran, a tada još ni moj muž nije znao šta sam smislila. Ali on mi je zaista bio podrška”, prenose tamošnji mediji.

Ovaj bračni par se šest godina mučio da dobiju dijete, a onda su dobili bliznakinje Veru i Ajvu (3), a zatim Dizila i Luku (11 meseci), koje su dobili putem vantjelesne oplodnje. Iako su sanjali i maštali o tome da prošire svoju porodicu, ali nakon što je ona imala histerektomiju, to nije bilo moguće, pa im se nakon toga Nensi ponudila da im pomogne. I Džef je dao izjavu za tamošnje medije, a rekao je: “Osećao sam se zahvalnim što imam tako nesebičnu mamu koja je bila spremna da se žrtvuje za moju porodicu. Pošto smo iskusili više od četiri godine lečenja neplodnosti, znam koliko proces može da bude komplikovan i sumnjao sam da je uopšte moguće da zatrudni, ali sam bio veoma dirnut što se uopšte ponudila”. Ostatak teksta pročitajte ovde.