Novo

Bizarna fotka sa GROBLJA kruži mrežama: Dok je odavao počast palim borcima video je nešto JEZIVO (FOTO)

Od trenutka kada je internet okupirao svet često smo u prilici da posvedočimo mnogo čemu . Sa samim internetom krenule su da ” niču ” društvene mreže jedna za drugom ,pa tako i razne priče koje ljudi dožive , a za koje osete potrebu da ih iznesu javno. Upravo zbog toga vam danas donosimo jednu temu , a koja se tiče stvari koja je mnoge šokirala.

Naime, radi se o paranormalni stvarima , odnosno , fenomenima , a koji se smatraju izrazito aktivnim na području SAD , tačnije duhovima. U okolini tog grada u Pennsilvaniji se 1863. godine odvila jedna od najvećih bitaka u istoriji na prostoru Severne Amerike, a procene govore da je tokom tri dana žestokih borbi tamo živote položilo više od 46 hiljada ljudi. Naime , do sada je zabeležen veliki broj svedočanstava , a u kojima između ostalog stoji da se i dan danas duše tih pokojnih boraca mogu videti na sve strane . Upravo to je se učinilo nedavno jednom korisniku Redita , a koji je ispričao sledeće :

– Otišao sam da posetim groblje kako bih odao počast i primetio kako se nešto miče iza stabla. Fotografisao sam i dobio ovo. Moram priznati da je to bilo vrlo intenzivno iskustvo – napisao je uz objavu koja je prikupila više od stotinu komentar. – Da, poslednji put kada sam prolazio jednim od bojišta, čuo sam oko sebe korake i čoveka kako uzvikuje naredbe – odgovorio mu je na to još jedan od potencijalnih svedoka paranormalnog, dok se drugi “reditor” na to nadovezao tvrdnjom da lokalni meštani često na tom području čuju topove, pozive na marš ili paljbu.