Home Showbizz Bivša supruga Ace Lukasa hitno prebačena u bolnicu, pukao joj silikon u...

Bivša supruga Ace Lukasa hitno prebačena u bolnicu, pukao joj silikon u dupetu, otkrivamo detalje – društvene mreže gore

242
0

Sonja je nedavno uvećala po drugi put svoju stražnjicu i to kod poznatog estetskog hirurga u Istanbulu kojeg joj je lično (iz iskustva) Jelena Karleuša preporučila, a iskeširala je za svoju novu zadnjicu čitavih 7 hiljada eura.

Sonja Vuksanović dobila je sepsu nakon što joj se slomio silikon u stražnjici, kako izvor kaže, odjednom se razboljela i počela teško disati, a također je dobila i visoku temperaturu. Nakon toga, odmah su je prebacili u bolnicu gdje je utvrđeno da je došlo do sloma stranog tijela i da je došlo do infekcije koja bi je mogla koštati života.

“Sonja je bila sretna jer je napokon imala stražnjicu koju je uvijek željela. Bilo je u redu i ništa nije ukazivalo na to da se implantat ne bi mogao držati do kraja života. Nažalost, nastala je ozbiljna upala, a Sonja je morala hitno ići u bolnicu jer je dobila visoku temperaturu. Liječnik joj je rekao da je silikon izazvao njezinu sepsu nakon što se slomio, a onda je počela njezina borba. Liječena je danima, sada hvala Bogu, dobro se osjeća” – kaže izvor.

Podsjećajući zbog toga, Lukasova bivša žena prvi je put otišla je pod nož prije tri godine kada je odlučila instalirati aqua-filere.

“Ima pozitivno prvo iskustvo, tako da dugo nije razmišljala hoće li joj stražnjica stajati. Ovaj put je stavila silikon, ali je očito donijela pogrešnu odluku. Infekcija je nastala nakon povratka iz intervencije u Turskoj, a ona se vratila u Istanbul nekoliko dana kasnije. Sve je bilo odmah nakon toga prije nekoliko sedmica kada se to dogodilo” – objasnio je izvor blizak Vuksanoviću.

Izvor: Zanimljivosti Balkan