Plastična hirurgija više nije tabu tema i sve je više žena i muškaraca koji se podvrgavaju takvim korekcijama, pa nije ni čudo što mnoge zvijezde zabave, čak i one izuzetno mlade, nešto mijenjaju kad je u pitanju njihov izgled.

Sve je više onih koji sve ove ispravke sve češće rade i pritome pretjeruju, a ne znaju kada  je dovoljno, pa često imaju suprotan učinak od onoga što su željeli na opće javno ogorčenje, a o ovom je slučaju riječ u ovom tekstu.

Naime, ovaj tekst govori o bivšoj sudionici i voditeljici reality showa Parovi, koji je jedan od najpopularnijih reality showa u regiji, jer produkcija pokušava stvoriti program koji će gledatelje konstantno zanimati, pa je Slađa Petrušić dala sve od sebe da ovaj put šokira mnoge svoje obožavatelje i sljedbenike na društvenim mrežama, nakon što je objavila neke svoje nove fotografije

Iako je bila dio reality showa, mnogi su joj se obožavali zbog prvog i najvažnijeg prirodnog izgleda, kao i zbog toga što nije ni pomišljala da napravi promjene. Ali čini se da je i u tome došlo do nekih promjena, a Slađa je odlučila napraviti drastične promjene u svom izgledu.

Kad je Slađa pokazala ovu njenu novu fotografiju, prva misao mnogih bila je da će je slabo prepoznati sada na ulici, a mnogi ne mogu vjerovati da je to učinila usnama, a nadaju se da je to još jedna od Slađinih šala kojima je uvijek bila sklona i da je to neka vrsta foto montaže

Izvor: Lifestyledom

Preporučujemo
Loading..